Motoros stand és motorok a Hídivásáron? Igen!

11295652 1616113965293065 382955991427727665 nA meteorológosok kedvezőtlen időjárási jóslata ellenére nagy lelkesedéssel terveztük, hogy meglepjük a méltán híres és népszerű Hídivásár közönségét a fesztiválunk standjával.

A vásár elmúlt 15 éve alatt még nem volt motoros stand motorral a Belvárosi hídon, azt gondoltuk, itt az ideje. Egész hétvégére folyamatos esőt jósoltak, de mi mindenáron szerettünk volna találkozni a kilátogatókkal és a motorosok mellett a ,,civil" lakosságot is meg kívántuk szólítani. Készültek hát ezrével a szórólapok és egy szuper ötlet alapján motoros színezők, valamint kitűzők is. Hogy is van ez, színezők, kontra motorok? Igen, gondoltunk még a családokra és a gyermekekre is.

A vásár megnyitását követően egy igazi színfolt lett a fesztivál standja és nagyon sokaktól hallottuk, hogy ,,Úúú egy motooor'!", hiszen láthatóan tetszett a vásári stand ötletünk.

Civil segítőinknek köszönhetően (akiknek ezúton is köszönjük a munkájukat) mindhárom napon, folyamatosan osztottuk a szórólapokat és a gyerekek körében nagyon népszerű kifestőket. Rengeteg visszajelzést kaptunk, hogy valóban, kell Szegednek egy jó, főként motoros fesztivál. Igen, főként motoros, mert nagyon sok nem motoros látogató figyelmét keltette fel a több mint 20 koncert, melynek hallatán boldogan csúsztatták zsebeikbe a vásár alatt kapott sok-sok szórólapot követően a tőlünk kapott információkat is. Természetesen az előzetes beharangozóknak köszönhetően nagyon sok, már jól ismert FMP-Motorosok szimpatizáns is kilátogatott hozzánk és mintegy zarándokhelyre érkeztek beszélgetni, valamint begyűjteni személyesen is a szórólapjainkat, megvásárolni a 3 napos bérleteket.

A három napot (a fáradtság mellett) örömmel zártuk.  Az előre jelzett rossz idő ellenére egészen kellemes hétvégénk volt, nagyrészt száraz, napos időben leptük meg a látogatókat a motoros standunkkal. Nagyon sok érdeklődővel találkoztunk hol esőben, hol pedig perzselő napsütésben, szépen fogynak az elővételben vásárolható hétvégi belépők. Kiosztottunk sokezer' szórólapot, rengeteget beszélgettünk, mókáztunk és hirdettük, bizony komoly és nagy fesztivál lesz végre Szegeden! Nagyon sokakat érdekel a rendezvény és a motorosok mellett igen sok ,,civilt" hoztak lázba a koncertek is a szuper motoros programok mellett.

Sok dicséretet, támogatást, bíztatást, valamint elismerő szavakat kaptunk (melyet köszönünk), és sok-sok mosolyt a rengeteg leendő motorostól, akik vidáman feszítettek a motorjainkon.

Ne feledjétek, Szegedi Motoros Fesztivál 2015.08.07-09- között, melyre várunk mindenkit szeretettel!

Képek a Hídivásárról: http://szegedimotorfeszt.hu/?Itemid=133

Üdvözlettel: A szervezők

Írta: Zvolenszki János