Palatinus Attila ,,Pala55" stuntrider

palafeszt1

palafeszt2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hazai stuntriding (streetfighter) élet fenegyerekét és egyben az FMP-Motorosok nagy kedvencét, az örök smilemókamestert' szeretnénk bemutatni Nektek, aki nem más, mint Palatinus Attila, alias Pala55:

A motorozás már egészen kis koromban „megfertőzött” engem, és azóta ebből nem is igazán sikerült kigyógyulnom. :) Eleinte csak utcai motorozásnak és stunt (streetfighter) rajongásnak indult a dolog, de aztán jó pár év elteltével 2009-ben már stunt riding országos bajnoki futamon találtam magam az indulók között. Azóta az eredményeim között van Magyar Bajnoki Cím és sok dobogós helyezés a Magyar Bajnokságban.

A versenyzés mellett foglalkozom reklámfilmek készítésével, és rendszeresen járok itthon, valamint külföldön is motoros bemutatókat tartani különböző rendezvényekre. A bemutatókat nagyon szeretem, mert az összes helyszínnek megvan a saját hangulata, és nagyon jó azt látni mikor a közönség 1000-el tombol a pálya szélén.

Hogy a hosszú téli hónapok se teljenek motorozás nélkül így olyankor szöges gumi fel és irány a jégre!  A stunt mellett a másik nagy kedvencem a jégmotorozás mivel az semmihez sem fogható élmény, mikor egy tavon a -10 fokban az ember kopp keresztben, vagy éppen egykeréken’ tolja egy jó sor 4es nyergében. Nem titkolt célom hogy egy két jeges mutatvánnyal be szeretnék kerülni a Guinness Rekordok könyvébe, amit 2015 telén ha minden jól megy akkor sikerül is megvalósítanom.

Jégen nyélgázon és egykeréken'? Őrült a srác, reméljük sikerül a Guinness! Régi barátságban vagyunk már Vele, nagy kedvenc, így nem volt kérdés, hogy meghívjuk a fesztiválra és medencében fogja nekünk csapatni olyan hangok kíséretében, hogy befonjátok a szemöldökötöket! Tavasszal Szeged város főterén már olyan előzetessel kápráztatott el bennünket, hogy csak kamilláztunk, a főtér aszfaltja azóta is, nyomokban gumicsíkokat tartalmaz.

További képek, videók: https://www.facebook.com/PalatinusAttilaStuntrider?__mref=message_bubble

palafeszt3palafeszt4