Hestia Tűzzsonglőr Csoport

hestia1hestia2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Hestia Tűzzsonglőr Csoport 2014 közepe óta az ország legkedveltebb tűztánc szolgáltatója. Mindig is 3 tagból állt, jelenleg Krisztin Zsaklin, Békési Tamara a lányok oldaláról, és Szűcs György a fiú oldalról alkotja a csapatot. Számos nagy zenei rendezvényen, városi összejövetelen láthatóak voltak az elmúlt években.

Sikerüket nem titkolják, miszerint szervezetként működnek. Évről évre újítják a műsort, miszerint nem csak a trükkök és a koreográfiák változnak, hanem újabb ruházatokat, színpadtechnikai kiegészítőket csatolnak a műsoraikhoz. Így, akik már látták is őket az előző években, nyugodtan megtekinthetik újabb műsorukat, melyet országszerte több ezren látnak minden héten.

Facebook oldalukra (https://www.facebook.com/hestiafirejuggling) szívesen invitálják a közönséget, ahol napi szinten osztanak meg újabb videókat, képeket és a róluk írt cikkeket. Illetve külön honlapot hoztak létre a kezdők segítségére és a tűzbiztonságra való figyelemfelkeltésre. Ez a  http://tuzshow.hu címen található meg.