Biketriál Szeged

tri1tri2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bemutatjuk következő fellépőinket, akik a Biketriál Szeged színeiben tartanak majd nekünk triál bemutatót kerékpárokkal!

A csapatot és annak szellemét a szegedi triálpálya hozta össze, ami az egyik legnagyobb és legjobb magyarországi edzőhely, sok-sok éve. Mi is itt találkoztunk, és kovácsolódtunk csapattá, annak ellenére, hogy a triál egy egyéni sport, viszont edzőtársak borzasztó fontosak a fejlődésben. 2-3 éve bemutatózunk szervezetten. Az edzés, versenyzés, bemutatózás mellett most fontosnak érezzük a sport népszerűsítését is, mert nagyon kevesekhez jutott el eddig ennek a sportnak a híre, pedig más országokban nagy népszerűségnek örvend és természetesen, az utánpótlás keresésére, vállalkozó szelleműek érdeklődésének felkeltésére is törekszünk bemutatóinkkal.

Egy kis ízelítő videó:
https://www.youtube.com/watch?v=-UnsyQKkInQ

A fellépők:

Maráczi Mihály:
21 éves Szegedi bringás, 5 éve bringázok. Eredmények, Balatonbikefest junior 2 hely, Kecskemét 3 hely. Tarcal 2 hely, Egy éve Elit kategóriába versenyzek itt még dobogós helyezést nem értem el.

Polgár Tamás:
 1992.11.10-én születtem, egyetlen dobogós eredményem az 2013.12.28 püspökladányi regionális verseny kezdő kategória I. helyezés

Horváth Gábor:
1994. 02.04-én születtem. Kecskeméti lakos vagyok, de már legalább 5 éve szegeden edzem minden szabadidőmben, illetve most már szegedi tanulóként minden időmet itt töltöm. 7 éve Ismerkedtem meg a sporttal, kisebb nagyobb kudarcokkal, sérülésekkel és ezekből adódó kihagyásokkal mai napig aktívan űzöm. Néhány eredményem, amire büszke vagyok: 2011 Balaton Bike Fest , Junior 20" 2. helyezés 2011 Országos Bajnokság, Junior 20" 2. helyezés 2014 Országos bajnokság, Senior 4. helyezés

Oláh Sándor:
26 éves, hobbi triálos 7 éve bemutatózik rendszeresen


Bauman Zoltán:
24 éves vagyok, 2004 óta triálozom, de már egy pár éve csak hobbi szinten a sport szeretetéért, mert a munka mellett kevés az időm. Szegeden lakom. Aktívabb versenyzésem alatt egyszer voltam 2. és kétszer 3. helyezett.

Facebook:
https://www.facebook.com/BiketrialSzeged/photos_stream?ref=page_internal

Gyertek el és lessétek meg a srácokat, ahogy a kialakított extrém triálpályán szinte átlépik majd a fizikai határokat!

tri3

tri4